Αποστολές & Επιστροφές

1) Αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 24 με 48 ωρών, για παραγγελίες που αποστέλλονται στο νομό αττικής. Παραγγελίες που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος μεταβάλλεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.
 

Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιούνται είτε με εταιρίες ταχυμεταφορών , είτε με το παραδοσιακό ταχυδρομείο. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στην τιμή αγοράς του προϊόντος. 

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες. 

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά. 


*Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείτε με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο:    (Μήκος *  Ύψος * Πλάτος) / 5000      όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά. 2) Παραλαβή από το Κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο αποστολής. 
Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας.